بک روز بر طبل تفکیک میکوبند، یک روز پرچمهای سفید خود را بالا برده و از به صلاح نبودنش دم میزنند؛ این داستان تصمیمگیری برخی مسئولان در حوزه جوانان است.برخلاف این که بیشتر آنها پیدا و پنهان تاکید می کنند براساس مطالعات انجام شده بخش جوانان از ورزش باید جدا شود؛ اما به نظر می رسد هنوز خیلی ها به این باور نرسیده اند و فقط به دنبال صحبت کردن از مسائلی هستند که به جوانان مربوط می شود. عده ای تلاش می کنند نشان دهند دغدغه جوانان را دارند تا به این شکل به اهداف خود برسند؛ زیرا جمعیت جوانان کشور حدود 24 میلیون نفر برآورد می شود و جلب نظر آنها می تواند موفقیت های بزرگی در پی داشته باشد. اما به نظر نمی رسد برای برخی این گروه بزرگ ارزش وقت گذاشتن داشته باشد، این را می توان از تصمیم های ناپخته ای که تاکنون در حوزه جوانان گرفته شده، حدس زد.
ماجرا از این قرار است که با روی کار آمدن دولت یازدهم زمزمه های جدایی بخش جوانان از ورزش قوت گرفت؛ اما دیروز وزیر ورزش و جوانان در مراسم افتتاحیه گردهمایی سراسری مسئولان جوانان وزارت ورزش و جوانان دوباره به مساله تفکیک جوانان از ورزش پرداخت. آن طور که مهر گزارش داده محمود گودرزی درباره آخرین خبرها در این حوزه گفته برای لایحه تفکیک جوانان از ورزش ۳۰ نفر از اعضای شورای راهبردی جوانان تصمیم گیری کرده اند و در کمیسیون اجتماعی دولت دوستان با توجه به سیاست های موجود، تصمیم گرفته اند که فعلا جایز نیست دولت مصوبه ای را که دو سال از عمر آن می گذرد، نقض کند.
این در حالی است که باید تاکید کرد تازه بودن این مساله نکته ای نیست که به یکباره مشخص شود و نمی توان از آن به عنوان دلیل قانع کننده ای برای تغییر رویکرد نام برد؛ زیرا چنین آزمون و خطایی سبب شده رسیدگی به امور جوانان به فراموشی سپرده شود. برای نمونه پافشاری بر جدایی بخش ورزش و جوانان و نگهداری مدیران و اذهان عمومی در تعلیق در این مدت سبب شده این بخش کارایی چندانی نداشته باشد به همین دلیل این روزها بسیاری از پیگیری ها در حوزه جوانان متوقف شده، مثلا حدود شش ماه است که سه اداره کل معاونت ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان بدون مدیرکل در حال فعالیت است.
بنابراین باید از مسئولان خواست برای بهبود شرایط جوانان اندکی از مقام شعار و وعده فراتر رفته و به دغدغه های این گروه آسیب پذیر بیش از پیش بپردازند.